Skip to: Intiem aan de bar

Don’t Look Away website

Wat kan je doen?

Iemand zit met een lokaal kind aan de bar en ze spreken niet dezelfde taal. Er is intiem contact met het kind.

  1. Noteer zoveel mogelijk feitelijke details van de verdachte situatie of vul ter plekke online het meldformulier in. Geef zoveel mogelijk details over wat de situatie verdacht maakt, waar de verdachte situatie plaatsvindt (naam van de bar en adres), wanneer dit was (datum en tijdstip) en wie de betrokkenen zijn (geschatte leeftijd en uiterlijke kenmerken van de verdachte en het kind).
  2. Indien het mogelijk en veilig is, neem dan een foto van de verdachte situatie. Deze is te uploaden bij het meldformulier.
  3. Wanneer de situatie urgent is, kun je ook contact opnemen met de politie in het land. Ga dan niet naar het dichtstbijzijnde politiebureau, maar neem contact op met de landelijke children’s unit of anti-trafficking unit. Je kunt ook altijd bij een ECPAT-groep terecht om advies te vragen waar je in het land een melding kunt maken. Eventueel kan de verdachte situatie ook gemeld worden aan de Nederlandse ambassade of het Nederlandse consulaat ter plaatse.
Het verhaal van

Lamai

Lamai is 12 jaar als zij consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proiden.

“Eindelijk kan ik haar terug in mijn armen sluiten.”

Thaksin moeder van Lamai

Thaksin moeder van Lamai

Deze website is medegefinancierd door de Europese Unie.

Back To Top